Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

30 milionów dolarów
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: 30 milionów dolarów
30 milionów dolarów 6 mies., 4 tygodni(e) temu Oklaski: 3
Chciałbym zapytać was o ...majątek Emmy Watson. Jest to jakby nie było rozmowa o jej prywatnych sprawach, jednak jakoś specjalnie nie naruszymy prywatności, jeśli porozmawiamy o jej zarobkach
Jak informowaliśmy na stronie głównej, Emma Watson w 2009 roku zarobiła ponad 30 milionów dolarów. Jest to co najmniej kosmiczna suma pieniędzy. Zastanawia mnie co Emma robi ze swoimi pieniędzmi. Jakby nie było od dobrych kilku lat, roczne zarobki liczone są w milionach dolarów. Więc na brak środków do życia nie może narzekać
Ale co jest zastanawiające - nie słyszę i nie widzę żadnych szaleństw ze strony Emmy. Ostatnio słyszałem że miała kupić samochód i to też nie jakiś ekskluzywny. Więc co ona zrobi z taką ilością pieniędzy? Ja mam mnóstwo marzeń, ale taka suma przerosła by chyba moją wyobraźnię. Co wy o tym myślicie?
admin
Admin
graph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:30 milionów dolarów 6 mies., 4 tygodni(e) temu Oklaski: 9
Hmm, ja sobie nie mogę wyobrazić posiadania jednego miliona złotych, a co dopiero 30 mln DOLARÓW! Podziwiam Emmę za to, że nie strzeliła jej sodówka do głowy. Oficjalnie wiadomo, że jej najkosztowniejszym wydatkiem było kupienie laptopa apple. O.o
eklerka
Dobry Fan
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:30 milionów dolarów 6 mies., 4 tygodni(e) temu Oklaski: 5
ile taki laptopo może kosztowac? z 3 tys dolarów? Proszę Cię. 30 milionów dolarów to jest jakieś 90 milionów zł z hakiem!!! Nie zapomnijmy,że odziedziczyła po osiągnięciu pełnoletności kupę kasy i jak osiągneła pełnoletnosc mogła już dysponowac tym wszystkim. Jak własnie osiągała pełnoletnosc mówili ,że już nie musi pracowac do konca życia,a ona w tym roku dorzuciła "marne" 30 milionów! Pewnie gdzies gromadzi na jakimś koncie.
Fireinmyworld
Admin
graphgraph

O:30 milionów dolarów 6 mies., 4 tygodni(e) temu Oklaski: 9
Fireinmyworld napisał:
ile taki laptopo może kosztowac? z 3 tys dolarów? Proszę Cię. 30 milionów dolarów to jest jakieś 90 milionów zł z hakiem!!! Nie zapomnijmy,że odziedziczyła po osiągnięciu pełnoletności kupę kasy i jak osiągneła pełnoletnosc mogła już dysponowac tym wszystkim. Jak własnie osiągała pełnoletnosc mówili ,że już nie musi pracowac do konca życia,a ona w tym roku dorzuciła "marne" 30 milionów! Pewnie gdzies gromadzi na jakimś koncie.

Cytuję z emmawatsonofficial.com:
Najbardziej rozrzutny zakup: Laptop Apple, spodziewa się kupić samochód, w którym zdawała prawo jazdy - czy kupiła, nie wiadomo.
eklerka
Dobry Fan
graphgraph

O:30 milionów dolarów 6 mies., 4 tygodni(e) temu Oklaski: 5
Ja nie zaprzeczam tylko stwierdzam,że przymiotnik "rozrzutny" w jej przypadku nie powinien stać do określenia takiego zakupuxD
Fireinmyworld
Admin
graphgraph

Do góryStrona: 1
Moderatorzy: Fireinmyworld