Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

List od Emmy
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: List od Emmy
List od Emmy 6 mies., 3 tygodni(e) temu Oklaski: 2
Wielu fanów uważa, że pisanie długich listów do Emmy nie ma większego sensu. Dlaczego? - Dlatego iż Emma ich nawet nie czyta. Postaramy się obalić tą teorię
Jeśli napisałeś list do Emmy i otrzymałeś jakąkolwiek wiadomość zwrotną (nie tylko sam autograf) NAPISZ O TYM.
Osobiście mam nadzieję że Emma czyta każdy list a na najciekawsze odpisuje choć jednym zdaniem
admin
Admin
graph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:List od Emmy 6 mies., 3 tygodni(e) temu Oklaski: 0
A co może nie jest tak? Ona ma fanów na całym świecie i niech tak każdy list by miała czytać to by jej czasu nie starczyło. A nawet załóżmy hipotetycznie że czyta to wątpie żeby odpowiadała jeszcze dosyłając autograf.
Czarodziej
Początkujący Fan
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:List od Emmy 6 mies., 3 tygodni(e) temu Oklaski: 2
Tzn. ja myślę że najpierw listy czyta np. jakiś manager lub ktoś w tym stylu. I jeśli list to np. szablon "Proszę o autograf itd" wtedy to manager odsyła gotowe autografy. Ale te dłuższe listy - ciekawsze myślę że przekazuje Emmie i wtedy ona je czyta. Czy odpowiada? Nie wiem, ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś oprócz autografu dostał choć skrawek papieru z pozdrowieniami lub podziękowaniami.
Z tego co słyszałem to na odpowiedź czeka się nawet od 3 miesięcy do pół roku. Więc skoro Emma nie czytała by tych listów to dlaczego nie odsyłają autografu z tzw. automatu w ciągu kilku tygodni?
Liczę na to że ktoś kto otrzymał już autograf, a wysłał dłuższy list napisze w tym temacie jak to być może wygląda.
admin
Admin
graph

O:List od Emmy 6 mies., 3 tygodni(e) temu Oklaski: 0
Możliwe że i tak jest. A na odpowiedź czeka się pewnie dlatego tak długo bo ona teraz studjuje w Usa. A jej manager jest w Londynie więc pewnie te dłuzsze listy dostaje wtedy gdy jest w londynie. Czyli teraz najlepiej wysłać list w czerwcu albo na koniec roku akademickiego w stanach to jak emma by przyleciała do londynu to by wtedy odczytała.
Czarodziej
Początkujący Fan
graphgraph

O:List od Emmy 6 mies., 3 tygodni(e) temu Oklaski: 2
Z tego co znalazłem w internecie wynika, iż Emma wraz z autografem odsyła również list. Jednak list do każdego fana jest... taki sam. Podobno Emma zawsze na początku roku przygotowuje odpowiedź na listy od fanów. Pisze co w danym roku będzie robiła i jakie są jej cele itp.
Tak przynajmniej było jeszcze około 4-5 lat temu. Nowszych listów nie znalazłem jak na razie.
Aczkolwiek tak czy inaczej na odpowiedź trzeba czekać do 3 miesięcy bo jak sama Emma powiedziała - "Czytam każdy otrzymany list".
Są to fakty stare ale prawdziwe. Ciekaw jestem czy teraz jest podobnie czy może Emma odpisuje osobiście na najciekawsze listy. Mam nadzieję że za niedługo się dowiemy
admin
Admin
graph

O:List od Emmy 4 mies., 4 tygodni(e) temu Oklaski: 0
A znacie jej e-maila?
szyszek
Nowy
graphgraph

O:List od Emmy 4 mies., 4 tygodni(e) temu Oklaski: 3
Nie ma oficjalnego emaila.jest tylko kilka faków z tego co mi wiadomo:)
Fireinmyworld
Admin
graphgraph

Do góryStrona: 1
Moderatorzy: Fireinmyworld